Adhelp vækstede min virksomhed

Det lyder som en reklame, men det gjorde de virkelig. Jeg har og er ikke nogen it nørd og har ikke en dyt forstand på hvordan jeg skulle eller skal provomere mig i den digitale verden – og hvorfor skulle jeg do bruge min kostbare tid på at sætte mig ind i de ting der bare ikke siger mig noget, når jeg kan få andre til at gøre det for mig. Selvfølgelig koster det lidt penge at få andre til at udføre ens arbejde for sig, men lige her var de givet godt ud, for jeg fik dem flerfold tilbage igen. Under Corona’en fandt jeg ud af, at jeg var pisket til at gøre noget i forhold til min markedsføring og tænke lidt ud af boksen, og her var det at mit netværk kom med mange gode ideer, som blandt andet var at kontakte adhelp.dk.

Online marketing med adhelp.dk

Nu havde jeg allerede en hjemmeside inden jeg tog kontakt til adhelp, så det passede lige ind i mit kram, at de kun fokuserede på markedsførings delen. Det der var godt for mig og min virksomhed, var at jeg fik samlet alle mine online aktiviteter et enkelt sted, og at der ikke var nogen bindingsperiode ud over lb. md. – resultaterne talte for sig selv, for der gik ikke så lang tid, før at jeg fik flere henvendelser end tidligere. Jeg ved at ting tager tid, så ventede også med at reflektere over min investering før jeg kunne se om det havde en effekt eller ej.