Det er altid en speciel oplevelse at bo på hotel

Jeg elsker at bo på hotel, og det gælder uanset, om det er her i Danmark, eller om det er i udlandet. Jeg er vild med de forskellige udsmykninger og indretninger, man støder på, når man besøger forskellige hoteller verden over, og det giver da også inspiration til, hvordan man selv kan indrette sit eget hjem. Omvendt skal hjemmet dog ikke ligne et hotelværelse for meget, da der i så fald ikke længere vil være noget specielt ved at tage på hotel.

Forskellig indretning fra hotel til hotel

På den anden side er der også nogle hoteller, der har en helt anden indretning, end jeg selv ville have derhjemme, men det har jeg personligt slet ikke noget imod. Tværtimod synes jeg, at det er hyggeligt med en anden slags indretning, end den jeg selv ville vælge, og det skal jo også gerne være lidt anderledes, når man er på ferie. Det kan også være med til at skabe en stemning omkring det land, man opholder sig i.