Få en sikker stil med frisør i Biersted

Der er ikke noget værre end en dårlig hårdag. Det at gå rundt hele dagen og vide, at håret udstiller én fra den værst tænkelige side, kan ramme mange på selvtilliden. Derfor er det vigtigt at finde en frisør, der kan få ens hår til at fremstå lækkert; dag efter dag. Desværre kan man ikke altid se det på hverken frisøren eller frisørens hjemmeside. Ofte er det et tilfælde eller også er det rygterne om den gode frisør, der rammer én. Både at finde en god frisør og til billige penge, det syntes næsten umuligt.

Hos Hair by aagaard er det dog en realitet at finde en frisør, der har et stort ønske om at ramme kundens stil, så frisuren sidder lige i skabet. Hair by aagaard er både en herrefrisør Aalborg samt en damefrisør. Salonen ligger i Biersted og er drevet af Mia Aagaard-Matthiesen. Mia er udlært og har arbejdet i mange år i salon i Aalborg. I 2010 fandt hun atter hjem til sine rødder i Biersted, hvor hun åbnede salon. I dag har hun flere ansatte, der også arbejder hårdt for at give tilfredse kunder. Ønsker man en tid hos Hair by Aagaard, så kan der selvfølgelig bestilles i salonen, pr. telefon samt online. At kunne booke tid online kan være en stor faktor for mange kunder. Her kan man i ro og mag booke i weekenden og om aftenen, når der er mere fred for dagligdagens hamsterhjul. Samtidig kan man tjekke sin kalender ud for at se, hvilke tider, der passer. Online booking mindsker stress og jag.

Selvom Biersted ligger lige udenfor Aalborg, så kan det sagtens betale sig, at tage køreturen, hvis man leder efter frisør Aalborg. Hair by Aagaard sørger for, at alle medarbejdere jævnligt er på kurser for at få inspiration, der kan komme til glæde for kunderne.

Hair by Aagaard sælger også hårprodukter. Hårprodukterne kan prøves og købes i salonen samt på deres hjemmeside. Der er hårprodukter til både mænd og kvinder.