Gør noget ved din pladsmangel

Vi lever i rigtig lang tid, og det betyder også, at vi får flere og flere ting i hjemmet. Ting, der kan ende med at optage rigtig meget plads. Nogle er bedre til at rydde op, sortere og smide ud end andre, men uanset hvad, så har vi stort set alle brug for mere plads ind i mellem. Her er nogle gode idéer til, hvordan du bedst muligt får plads til alle dine ejendele.

Der findes mange mere eller mindre skjulte steder til opbevaring i en bolig, og ofte er de ikke ordentligt udnyttet. Hvis pladsen er trang, kan det være en fordel at tænke praktisk og udnytte alle de muligheder, der er ? eksempelvis kan der køres bedrollere ind under sengen, der kan stilles nogle opbevaringskasser ovenpå skabe, og sommetider kan der sågar gemmes ting væk under sofaen. Tjek hvad du har af muligheder og organiser dig, så du har styr på, hvad der er hvor.

www.depothuset.dk

Sommetider er boligen simpelthen bare for lille, og nogle ting er for store til at have stående men for vigtige til at skille sig af med. Her kan det være en idé at stille det i et opbevaringsrum, som du lejer så længe, du har brug for det. Hos Depothuset tilbyder de billig opbevaring, til priser der er til at forstå. Og med deres prisgaranti matcher de enhver pris. Depothuset har afdelinger, flere steder i Jylland og udvider hele tiden. Deres hovedkontor ligger i Egå, sammen med deres depotfaciliteter, kun 10 min. fra Aarhus.
Hos os er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri. Vi passer altid godt på dine ting.

Din tilfredshed er vigtig for Depothuset, derfor sørger de altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og gode priser hos Depothuset. De opbevarer dine ejendele i sikkerhed til faste, lave priser. Selvom prisen er lav, så er der ikke sparet på sikkerhed og service.