https://grogreen.dk/

Grogreen®

Er du meget ude i din have? Vil du gerne holde den så miljøvenlig og naturlig som muligt? Så er GroGreen®s økologiske haveprodukter lige noget for dig! GroGreen®)s haveprodukter er hver især udviklet til ét specifikt formål, om det er gødning eller holdbarheden på plantevæksten. Produkterne er altid udviklet, så de understøtter og fremmer miljøet, økosystemet og biodiversiteten i din have. Både planter og insekter skal have det godt i din have.

GroGreen®)s produkter er tiltænkt såvel haveejere med grønne fingre som professionelle og de har produkter til brug i haven og til stueplanter og altankasser. På hvert produkt er der anvisninger, der indikerer, hvornår omtrent planten behøver gødning og anden omsorg.

Grogreen® Gødning

GroGreen®)s produkter udvikles af E. Marker A/S og sælges i haveskoler og plantecentre i Danmark og Sverige. Miljø og bæredygtighed ligger GroGreen®)

stærkt på sinde. Familien skal kunne spise løs af frugt og grønt uden risiko og både planter, jord og dyreliv skal kunne trives.

Mange af GroGreen®)s produkter er gødning, fordi hver type plante har brug for sin egen type gødning. Der er forskel på de grøntsager, du skal spise, og de roser, der skal pynte i haven. Der kan også være forskel på jordforhold. Nogle af gødningstyperne består af rester fra andre planter og indeholder naturlige kulhydrater og aminosyrer, som grøntsagerne har brug for. Andre gødningstyper indeholder visse mikronæringsstoffer som er beregnet til de konkrete planter, eller indeholder forstærkning af plantens farvestof, som oftest udvundet fra planter. Hver type gødning indeholder anvisninger på den rigtige pleje af dine planter.