Lækker Gourmet Nytårsmenu uden at bruge tid i køkkenet

Søger du efter lækre nytårsmenuer, er Kokkekompagniet et godt valg.

Nytårsaften er noget særligt, og det er en aften hvor der skal ekstra lækker mad på bordet. Kokkekompagniet tilbyder dig at du kan runde året af med en skøn 5-retters gourmetmenu, og endda helt uden at bruge årets sidste dag i køkkenet!

Med en Nytårsmenu bliver der skruet ekstra op for den gode smag, og der er valgt de bedste, sæsonaktuelle råvarer på markedet ? og der er ikke sparet på noget. Med en nytårsmenu får du skøn,velsmagende og festlige nytårsmad klar til dig og dine gæster med et minimum af indsats!

EN KREATIV GOURMETPOPLEVELSE PÅ ÅRETS SIDSTE AFTEN

Det kræver en indsats at sammensætte en flot 5-retters menu med varierede smagsoplevelser, og selv stå og lave det hele fra bunden. Når gæsterne endelig kommer og i kan sætte jer til bords, er du nærmest så udmattet at du har mere lyst til at lægge dig på sofaen, end holde fest. Alt det slipper du helt for, når du vælger at bestille nytårsmenu hos Kokkekompagniet. Du kan give dine gæster en kulinarisk oplevelse, uden at udmatte dig selv.

Når du henter maden, får du nemt tilgængelige beskrivelser af færdigtilberedelsen trin-for-trin, du får mulighed for lige at stille kokkene et par spørgsmål, og senere er der endda en lille video som kan vejlede dig yderligere

VELSMAGENDE FORKÆLELSE TIL DIG OG DINE GÆSTER

De mange års erfaring med catering og mad-ud-af-huset som Kokkekompagniet har, sikrer at konceptet fungerer? velforberedt, nem at gå til, velsmagende, nem at tilberede og anrette ? og indbyder til fest.

Glæd dig til en aften, hvor der er fuldstændig styr på køkkenkreativitet, gode råvarer og smagsnuancer ? og hvor du kun skal koncentrere dig om festen og den gode stemning!

Kig forbi Kokkekompagniet og se de lækre nytårsmenuer.

Godt nytår!