Plads til mere – med sikkerhed

Pladsmangel?

Det er oplagt at bruge depot, hvis du har midlertidig pladsmangel, f.eks. i forbindelse med opbevaring af sæsonvarer. En af de store fordele ved at outsource lagerfunktionen er, at du ikke behøver bekymre dig om eksempelvis sæsonafhængig pladsmangel.
E-handel er i kraftig vækst, og mange webshopejere har i stigende omfang brug for fleksible lagerløsninger, når de oplever pladsmangel. Med eget lager kan man lynhurtigt løbe tør for plads, og man kan desværre også hurtigt få alt for meget plads. I dag sker forandringerne hurtigere end nogensinde før. Derfor er det på både kort og lang sigt en eftertragtet løsning at gøre lageromkostningerne variable.

I forbindelse med en flytning, der ofte sker i flere etaper, kan der hurtigt opstå pladsmangel. Det kan være svært at overskue, hvilke dele af inventaret, der kan bruges på det nye domicil, og hvilke der skal afsættes. I flyttefasen er det derfor en god idé at opbevare kontormøbler og andet inventar på fjernlager. Eller måske har du brug for plads til opmagasinering af udstillingsmaterialer og arkivering af dokumenter.

www.depothuset.dk

Depot i Jylland

Står du og mangler plads til opbevaring af dine varer i Jylland, så er Depothuset det helt rigtige valg. Der er dine ejendele sikkert opbevaret, således de er effektivt beskyttede mod skader og tyveri, og der passes altid godt på dine ting.
Din tilfredshed er vigtig, derfor sørger Depothuset altid for en god service, sikker opbevaring af dine ejendele og til gode priser.

Depothuset har afdelinger flere steder i Jylland, og tilbyder opvarmede faciliteter, alarm ? vagt, adgangskontrol og videoovervågning, så lad Depothuset blive din foretrukne partner på opbevaring.

Hos Depothuset får du enkle, overskuelige og frem for alt billige priser på opbevaring ? med prisgaranti.