Sada Design og Sildebensborde

Sadadesign.dk har fundet deres niche indenfor møbler i sildebens træ. De producerer smukke sildebens borde og andre møbler som man kan få lavet helt efter sin egen smag, da alt hvad de producerer er håndlavet, og derfor kan tilpasses den enkelt kunde og bruger. I begyndelsen var jeg ikke så meget for træmøbler, men efterhånden som mit liv forandrede sig, så skiftede jeg også stil, til lidt mere specielle møbler, som var meget mere elegante end dem jeg havde i forvejen. Dette var min rejse hen til Sadadesign.dk – hvor jeg fandt mit dejlige smukke spisebord i mørk bejdset egetræ, udformet som jeg ville have det. Et eller andet sted, var det meget underligt for mig selv at skulle være med til at designe mit eget spisebord, men det var en skøn oplevelse.

Sildebensborde i egetræ

Egetræ er en stærk træsort, og med alle mine børnebørn, så skal mit spisebord være hårdfør, og samtidig være unik og speciel. Alt sammen kunne jeg få opfyldt hos sadadesign. så nu har jeg det flotteste unikke sildebens bord stående i min stue. Mange af mine gæster beundrer mit flotte spisebord, så det må jo være et godt tegn på at jeg har valgt rigtigt. Selvfølgelig koster et håndlavet produkt lidt mere end masse produktion, men jeg fik også noget helt specielt, som holder resten af mit liv. Service var super, og jeg fik mange gode råd med på vejen, så jeg fik lige netop det bord jeg ville have, blandt andet omkring vedligeholdelsen af bordet.