Stort sortiment af snus og engangs vapers.

Snus er en type røgfri tobak, der stammer fra Sverige. I modsætning til andre former for tobak bliver snus ikke brændt, hvilket betyder, at det ikke udvikler nogen røg. I stedet placeres snus mellem underlæben og tandkødet, hvor det frigiver nikotin i blodet. Snus fås i en række forskellige smagsvarianter, herunder mint, citrus og krydderier. Engangsvapers er et andet røgfrit tobaksprodukt, der er blevet populært i de senere år. Disse apparater indeholder typisk nikotin og smagsstoffer, og de opvarmer indholdet for at producere en damp, som brugeren inhalerer. Ligesom snus producerer engangsvapers ingen røg og er derfor mindre skadelige for brugerens åndedræt og mund end rygning. Vil du vide mere så klik på linket.

 

I modsætning til andre former for tobak bliver snus ikke brændt og udvikler ikke røg. I stedet placeres den mellem underlæben og tandkødet, hvor den afgiver nikotin til blodet. Snus har en række forskellige smagsvarianter, herunder mynte, citrus, krydderier osv. Engangsvapers er et andet røgfrit tobaksprodukt, som er blevet populært i de senere år. Disse apparater indeholder typisk nikotin og aromastoffer eller kemikalier, som opvarmer indholdet for at producere damp, som brugeren inhalerer.

 

 

 

Både snus og engangsvapers er alternativer til at ryge cigaretter, og de kan hjælpe folk med at reducere deres eksponering for skadelige giftstoffer.

 

En af fordelene ved snus og engangsvapers er, at de eliminerer de sundhedsproblemer, der er forbundet med rygning. Fordi der ikke produceres røg, har disse røgfri former for tobak et meget lavere indhold af kræftfremkaldende stoffer end cigaretter. Desuden indeholder ingen af produkterne kulilte eller tjære, som begge produceres i store mængder ved tobaksforbrænding. Den manglende forbrænding gør det også lettere for folk at indtage mindre nikotin, når de bruger snus eller engangsvapers; dette giver brugerne mulighed for gradvist at reducere deres forbrug af nikotin over tid.